به گزارش قدس انلاین، مهدی مسکنی معاون امور تعاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی در گردهمایی تعاونگران بابل که ظهر امروز برگزار شد با بیان اینکه تفاهمنامه میان وزارت کار، تعاون و رفاه اجتماعی و وزارت راه و شهرسازی منعقد شده که براین اساس تعاونیها ساخت ۴۰۰ هزار واحد مسکونی را برعهده خواهند داشت، اظهار داشت: در این تفاهمنامه تعاونیها وارد عملیات ساخت مسکن میشوند و هماهنگی بیندستگاهی و تعاونیها اجرایی خواهد شد.
وی با بیان اینکه در این تفاهمنامه آورده متقاضی آورد اولیه ثبت نام مسکن است تصریح کرد: وزیر کار دستور دادند تا با تدوین طرح و مطرح کردن در شورای عالی مسکن این طرح در معاونت تعاون اجرایی شود.
معاون تعاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی با تاکید بر اینکه باید از ظرفیت کارخانهها و بخش خصوصی در اجرای تفاهمنامه استفاده کنیم تصریح کرد: با استفاده از بخش خصوصی و کارگرانی که در این محیط کار میکنند باید بتوانیم مسکن کارگری تهیه کنیم.
وی ساخت مجتمعهای مسکونی در کنار کارگاههای تولیدی و تغییر کاربری اراضی در تفاهمنامه با سازمان ملی زمین و مسکن را از مهمترین اقدامات برای ساخت مسکن کارگران برشمرد و اظهار کرد: حدود ۲۵ هزار واحد مسکن در کشور شروع به ساخت شده که در قالب تعاونی در حال انجام است.
وی گفت: کارگران از طریق سامانه وزارت راه و شهرسازی میتوانند نامنویسی داشته باشند و پس از معرفی، وسعسنجی و تعیین دهک میشوند. پس از این مرحله با تشکیل تعاونی، کار آغاز میشود. فرآیندها در ماه های گذشته انجام شده و با فوریت سهمیه هر استان مشخص می شود.
معاون امور تعاون وزیر کار و تعاون و رفاه اجتماعی تأمین منابع کشور از مسیر تعاون را راهکار نجات کشور دانست و اظهار کرد:برای تأمین منابع چارهای جز تأمین اعتبار نداریم.
وی به فعالیت ۶۲ هزار تعاونی از مجموع ۱۰۱ هزار تعاونیهای کشور اشاره کرد که ۷ نفره اداره می شوند و گفت: با تعداد نیروی محدود نمیتوان نظارت کاملی بر فعالیت تعاونی ها داشت و باید روی نهادهایی که از دولت خدمات میگیرند نظارت کرد. مدیران تعاونی باید بتوانند راهکارهایی برای رفع مشکلات تعاونیها ارائه دهند.
معاون تعاون وزیر کار، تعاون و رفاه اجتماعی گفت:دولت سیزدهم پای کار تعاونی هاست و باید به این نکته برسیم که تعاون و فعالیت تعاونیها راه نجات کشور بوده و برای تأمین منابع کشور باید به این بخش توجه کنیم.
نظر شما